Medlemsfordele

Vognmandslauget er Danmarks ældste, men stadig aktuelle, vognmandsorganisation.

Vi tæller en bred skare af vognmænd der repræsenterer mange forskelige specialer som distribution, kran- og specialtransporter, renovation, og mange flere.

Vognmandslauget er den lokale og regionale vognmandsorganisation i hovedstadsområdet, der har en tæt tilknytning til DTL, som vi også er Region Hovedstaden for. Det betyder for dig som vognmand, at et medlemskab i Vognmandslauget også er din indgang til det brede udvalg af services som DTL Danske Vognmænd repræsenterer, det gælder varetagelse af transportpolitiske interesser, indkøbsfordele hos en lang række relevante leverandører til transportfaget, som det gælder personlig rådgivning på områder du står og har behov for at vide mere om, det kunne være løn-og ansættelsesforhold, køre-hviletidsregler, vægte- og dimensioner på køretøjer, eller myndighedskontakter – eller noget helt andet. Har vi ikke selv den ønskede viden ved hånden, har vi i Vognmandslauget en bred vifte af specialister fra DTL der kan trækkes på.

I vedlagte folder kan du få mere informationer om hvilke områder DTL Danske Vognmænd dækker, og er du medlem allerede, er vi ikke længere end et telefonnummer væk, ring til tlf. +45 33 21 24 14, eller send os en mail. 

Kontakt os

Er du interesseret i at blive en del af Vognmandslauget, så kontakt os igennem formularen her.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 33 21 24 14

Medlemsfordele

Som medlem af Vogmanslauget kan du bruge DTL, ATL og Dansk Erhvervs medlem fordele.
Klik på dem hver for at læse mere, eller lad os hjælpe dig med overblikken.